Spirituele Healing: Wat is dat eigenlijk?

Spirituele healing

Veel mensen denken dat spirituele healing betekent dat je na een spirituele helende ervaring volmaakt bent, nooit meer ziek kan zijn, dat je ineens beter bent en alles in je leven weer goed gaat. Maar spirituele healing omvat veel meer dan dat. Het is het shiften van je energie en frequentie. Dit betekent de diepte in gaan, diep in je innerlijke wereld, om bijvoorbeeld te begrijpen waar je angsten, boosheid en verdriet vandaan komen. Het houdt in je emoties volledig doorvoelen en nieuwsgierig zijn naar hun oorsprong of naar de boodschap die je emoties komen brengen. Healing is bewust om leren gaan met pijn en verdriet, het is connecten met oude wonden en trauma’s. De verbinding aangaan. Want wanneer je dat doet, kan jouw energie weer voluit gaan stromen. Zelfs ziektes en pijn verminderen of kunnen helemaal verdwijnen.

Emotionele healing

Emotionele healing is een vorm van spirituele healing. Dit is vaak minder aantrekkelijke vorm van helen voor veel mensen, omdat er oud zeer naar boven komt. Oude wonden, bomvol emoties die loskomen en die je mag gaan voelen. Maar wat is dit krachtig. Wanneer je op de juiste manier toelaat om je emoties weer te laten stromen, komt er energie vrij. De lasten vallen van je schouders en je zal je letterlijk lichter voelen.Vaak voel je na een emotionele release pas hoe zwaar de energetische bagage was die je al die tijd met je meedroeg. Energie dat aan je blijft plakken en langzamerhand steeds zwaarder wordt om te dragen, voel je letterlijk aan het energie niveau van je lichaam. Chronische vermoeidheidsklachten, pijn en kwaaltjes verdwijnen meestal geleidelijk of soms direct na een emotionele release.

Meerdere malen heb ik ervaren hoe mijn lichaam steeds energieker aan begon te voelen na elke emotionele release sessie die ik heb ervaren. Na elke sessie begon ik mijn ware zelf meer te leren kennen. En dat was niet meer het chronisch vermoeide en daardoor onzekere meisje dat constant met pijn rondliep. Ik ontdekte mijn creatieve kracht en ontving zoveel positieve energie, dat het mijn leven totaal veranderde.

spirituele healing
Meer Energie

Het is zeker niet zo dat ik nooit meer moe, down of gestrest ben, of lichamelijke pijn heb, maar het is zowaar gedaald, dat ik me vijfentachtig procent van de tijd energiek en krachtig voel, terwijl dit voorheen echt nul procent was! Een enorme verbetering dus! Emotionele of spirituele healing bestaat echt. Ik kan nu zoveel meer doen en voel vanuit mijn innerlijke Energiebron een gevoel van geluk door me heen stromen dat constant blijft.

Daarnaast heb ik door het proces van helen heen een scala aan tools ontvangen en geleerd hoe ik om kan gaan met gebeurtenissen die een zware impact hebben op mijn energielevel en emotioneel lichaam. Als je weet hoe je de energie door kan laten stromen, blijft het niet meer aan je plakken. Je blijft je krachtig voelen, omdat je precies weet hoe je je emoties in jouw voordeel kunt laten werken.

Spirituele healing
Van overleven naar genieten

Ja, dit gebeurde echt bij mij! Wanneer je vastzittende energie loslaat, schiet je energie level omhoog. Je gaat uit de overlevingsmodus en ontdekt hoe je vanuit je innerlijke kracht kunt groeien, zodat het magische leven kunt gaan creƫren dat voor jou bestemd is. Maar healing is niet alleen maar energie loslaten en groeien. Het is daarnaast ook goed voor jezelf zorgen, bewuste keuzes maken en nieuwe gewoontes aanleren. Keuzes en gewoontes die je helpen bloeien en naar een gelukkiger leven kunnen brengen, zodat je meer kunt genieten van al het moois in jezelf en om je heen.

Zielsmissie

Door alle laagjes van oud zeer af te pellen en de weg naar heel wording te bewandelen openbaart zich stukje bij beetje jouw zielsmissie. Dit is het heilige doel waarvoor iemand naar de Aarde komt om dit in vervulling te brengen. De lagen van zware energie blokkeren namelijk jouw innerlijke Licht, waardoor het niet meer door jou heen kan stromen en helder kan schijnen. Wanneer deze lagen verdwijnen, gaat alles weer stromen. Het voelt als een tweede kans, een tweede leven. Een leven waarin je mag zijn wie je werkelijk bent.

Cacao Healing

In mijn ogen lopen menig vrouwen onnodig met veel klachten rond en moeten daardoor veel pijnstillers gebruiken. Natuurlijk is het enorm fijn dat er medicijnen zijn die je door extreme pijn heen helpen. Ik ontkracht zeker niet de waarde van medicijnen. Maar het is algemeen bekend dat farmaceutische medicijnen vooral symptomen zoals pijn bestrijden en bijwerkingen hebben die nieuwe klachten of aandoeningen kunnen veroorzaken.

Door weer in je kracht te gaan staan, neem je de leiding over jouw gezondheid weer in eigen handen. In mijn tempeltje aan huis bied ik 1:1 sessies aan om de verschillende lagen van oude energie te helen en te transformeren tot jouw kracht. Hierbij werk ik samen met het plantmedicijn Cacao. Dit natuurlijke medicijn opent je hart, verhoogt je trillingsfrequentie en maakt het makkelijker om emoties/pijn te voelen en verwerken. De spirit van Cacao brengt altijd naar voren wat er met liefde geheeld mag worden. Emotionele healing vindt hierdoor bijna vanzelf plaats.

Werk Met Mij

Er kunnen veel redenen zijn waarom jij op zoek bent naar spirituele heling. Misschien kom je niet verder in de reguliere zorg met medische behandelingen. Of voel je dat het daadwerkelijk tijd is om de oorzaak van je klachten aan te pakken. Wellicht ben je er klaar voor om je leven naar een niveau hoger te tillen. Wil je meer uit het leven halen en meer vrijheid of magie ervaren? Als jouw lichaam zich dagelijks oncomfortabel voelt om in te zijn, is het moeilijker om je gelukkig te voelen. In mijn tempel aan huis bied ik je de ruimte en tools om te werken aan een herboren versie van jezelf. Een versie van jezelf dat alles uit het leven kan halen dat er maar mogelijk is. En dat begint bij heelwording, want zonder al die klachten die jou benauwen, kun je veel meer bereiken. Ben je hier klaar voor? Werk met mij en reserveer een liefdevolle cacao healing bij mij.

Liefs,

Preshanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *