“When life throws some darkness your way, you can learn to alchemize it.”

Sjamanistische Healing

Sjamanen en sjamanistische healing bestaan al sinds de mensheid bestaat. Het zijn de wijzen, de oude zielen die op onze Aarde leven en geleefd hebben. Ze dragen een overvloed aan wijsheid met zich mee en zijn geboren om te helen en de balans terug te brengen op Aarde. Daarbij weten ze veel over plantmedicijnen, energiewerk en het helen van de vier lichamen.

Een sjamaan is iemand die zich bezig houdt met verbinden met moeder aarde, natuurlijke remedies, spirituele healing en devotie aan het goddelijke. Ze brengt de innerlijke disbalans weer in balans door zichzelf af te stemmen op de natuurlijke cycli – en maakt daarbij gebruik van de kracht van de vier elementen: aarde, water, vuur en lucht. Via sjamanistische healing breng je je volledige wezen tot heelheid en stem je jezelf af op het Hoger Doel. Hierbij volg je de kracht van de natuur en het goddelijk Licht ofwel de Universele Bron Energie.

Door sjamanistische healing kun je niet alleen van je klachten afkomen, maar word je bovendien een enorme overvloed aan inzichten, levensvreugde en innerlijke kracht geschonken. Deze bijzondere manier van helen mag ik met jou delen zodat ook jij in gezondheid en vol met levenskracht mag gaan leven!

De Magie in Jou

In de transformerende sessies die ik aanbied, werk ik graag samen met de heilige vrouwelijke kracht, het emotioneel lichaam en mijn favoriete plantmedicijn Mama Cacao. Dit medicijn opent namelijk je hart magie en maakt de toegang naar de diepere emoties, verlangens en je innerlijk Licht makkelijker. Daarnaast heeft het enorm veel gezondheidsvoordelen! Via sjamanistische healing, maar ook via modernere spirituele healing methoden brengen we de vier lichamen weer in harmonie en word je geleid naar de frequentie van liefde en creatie.

In de magische 1:1 sessies die ik hieronder aanbied leggen we de verbinding vanuit je emotioneel lichaam naar de roots van je pijn en blokkades om ze vervolgens liefdevol te transformeren tot jouw kracht. Dit wordt ook wel ‘spirituele alchemie’ genoemd. Tijdens dit proces leer je hoe je dit uiteindelijk zelf kunt inzetten en je ontvangt onmisbare tools om contact te maken met je innerlijk Bron van wijsheid en magie. Ben je er klaar voor om te floreren? Check mijn aanbod hieronder.

1:1 Cacao Ceremonie


Cacao heeft in het bijzonder een opbeurende, zachte en helende werking. Precies om die reden werk ik graag met dit plantmedicijn – de kracht van zachtheid. Daarnaast opent het drinken van magische cacao de portal van je hart chakra. Deze portal heeft de kracht om je te leiden naar je innerlijke bron van liefde, licht en compassie. Vanuit deze plek is het vervolgens eenvoudiger om trauma’s en oud zeer te verwerken en transformeren.

In de 1:1 Cacao Ceremonie van 100 minuten, drinken we een kopje heilige cacao, zetten we een aantal intenties, doen we een geleide meditatie om je vrouwelijke kracht te versterken en heb je tot slot de keuze uit een Emotional Healing Sessie of een Chakra Healing. Lees onder ‘1:1 Cacao Healing’ wat deze sessies precies inhouden. Tijdelijk krijg je 111 euro korting!

Ook ontvang je ongeveer twee weken na deze sjamanistische healing sessie een Support Call voor extra ondersteuning en vragen. Ik kijk uit naar een fijne ontmoeting met jou! : ) Lees hier meer over de helende kracht van ceremoniële cacao.

Inclusief 1:1

Cacao Ceremonie en Emotional Healing Sessie of Chakra Healing

Tijdsduur
extra
Energie-uitwisseling

€333,- €222,-

1:1 Cacao Healing


In deze sjamanistische healing sessie van in totaal 150 minuten neem ik je mee in de magie van spirituele alchemie. We drinken ten eerste een kopje heilige cacao en werken ten tweede samen met de Spirit van Cacao aan het opsporen en helen van opgeslagen (emotionele) pijn. Hier leid ik je volledig met liefde doorheen.

Tijdens de ‘Emotional Healing Sessie’ leer je de kracht van loslaten kennen. Via je onderbewuste sporen we ten eerste de oorzaken van jou triggers of belemmeringen op en leer je ten tweede hoe je deze bewust kunt omvormen tot wijsheid en kracht.

De ‘Chakra Healing’ is een energetische sessie. Hierbij werk en communiceer ik met jouw energiesysteem. Dit gebeurt terwijl je ligt op een matras op de grond. De intentie hierbij is om je kundalini te activeren en de chakra’s af te stemmen op subtielere frequenties. Deze bijzondere sessie zorgt voor een versnelling in je helingsproces en een verdieping in je spirituele groei. Tijdelijk met 111 euro korting!

Ook ontvang je ongeveer twee weken na deze sjamanistische healing sessie een Support Call voor extra ondersteuning en vragen. Ik kijk uit naar een bijzondere ontmoeting met jou! : ) Lees hier meer over de helende kracht van ceremoniële cacao.

Inclusief 1:1

Cacao Ceremonie, Emotional Healing Sessie en Chakra Healing

Tijdsduur

150 minuten

extra

Support Call van 45 minuten

ENergie-uitwisseling

€444,- €333,-

1:1 Trauma Release


Het verwerken van trauma lijkt soms zwaarder dan het in werkelijkheid is. Met de juiste sjamanistische healing tools en inzichten kun je leren om de energie van jouw trauma(‘s) niet alleen los te laten, maar bovenal te transformeren.

Op het moment dat een trauma zich voordoet, krijgen je brein en lichaam een error. Je zintuigen gaan op scherp en de energie die vrijkomt is voor jouw zenuwstelsel te veel om direct te kunnen verwerken. Deze energie en alles wat jouw zintuigen op dat moment waarnemen, worden opgeslagen in onder andere het emotioneel lichaam, dat weer verbonden is met je fysieke lichaam.

Elke keer dat jouw zintuigen vervolgens iets waarnemen wat maar ook iets te maken heeft met deze trauma, krijg je een emotionele herinnering eraan. Dit wordt ook wel een trigger genoemd. Wat je toen voelde, voel je telkens weer opnieuw, maar dan in een nieuwe situatie. Vanuit de angst om dit steeds weer te voelen, begin je bepaalde situaties te vermijden, maar voornamelijk blokkeer je daarmee jezelf om meer geluk en vreugde te manifesteren.

In de 1:1 Trauma Release sessie van 75 minuten leer je om trauma’s die vastzitten in je energiesysteem los te laten vanuit liefde en compassie. Ook ontvang je tools om belemmerende energieën uit je lichaam te laten stromen.

Inclusief 1:1

1 x Trauma Release Sessie

Tijdsduur
extra
Energie-uitwisseling

€111,-

Raise Your Vibe


‘Raise Your Vibe’ support. Je ontvangt 4 dagen in de week spirituele coaching via whatsapp ter ondersteuning van jouw spirituele reis. Het doel hiervan is het verhogen van je trillingsfrequentie en het versterken van jouw verbinding met je innerlijke licht en de kosmische energieën. Hierbij ga ik in op jouw hulpvraag.

Het verhogen van je trillingsfrequentie biedt vele voordelen voor zowel je fysieke als spirituele welzijn. Enkele belangrijke voordelen zijn: verbeterde gezondheid en vitaliteit, emotionele balans, diepere spirituele verbinding, verhoogde manifestatiekracht, harmonieuze en vervullende relaties en een sterkere intuïtie.

Sjamanistische healing gaat verder dan alleen het fysieke aspect van genezing; het omvat namelijk ook het mentale, emotionele en spirituele welzijn. In moeilijke situaties kan het delen van jouw pijn of verdriet een krachtig middel zijn om innerlijke blokkades op te lossen en tot diepere inzichten te komen, waardoor je meer in je kracht gaat staan. Ik geef niet alleen advies, maar bied ook tools aan om met zware emoties om te gaan.

Door middel van intuïtieve ondersteuning help ik je om weer in balans te komen en je ware potentieel te ontsluiten. Samen werken we aan jouw spirituele groei en heling, zodat je met hernieuwde kracht en helderheid verder kunt op jouw pad. Meer informatie.

Inclusief 1:1

Diepgaande spirituele support via Whatsapp om je trillingsfrequentie te verhogen.

wanneer

Elke ma, di, wo en do minimaal een check-in.

extra

Ondersteuning wanneer het nodig is. (alleen op ma, di, wo, do.)

ENergie-uitwisseling

€22,- per week (op elk moment opzegbaar)

Are you Ready to learn
the Sacred art of alchemy?

Rise With Me

Klik op de button hieronder als je voelt klaar te zijn om je zelf-helende kracht te ontdekken en je innerlijke godin te belichamen!