Hallo, mooie ziel!

Ik ben Preshanna. Met tien jaar ervaring in het geven van behandelingen als energetisch massagetherapeut en na ongeveer vijftien jaar toegewijd te zijn aan het beoefenen van sjamanisme, chakra healing, kundalini activatie, manifestatie, embodiment, shaktisme en heilige vormen van hekserij, ben ik een nieuwe weg ingeslagen!

Door zelf jaren te hebben geëxperimenteerd met energetische- en sjamanistische healing methoden, voeding, holistische geneeswijzen en via verschillende opleidingen en cursussen in coaching en energiewerk vond ik manieren om van veel chronische fysieke en mentale klachten af te komen waar ik al meerdere jaren mee rondliep.

Ik leerde de afgelopen jaren mijn energie af te stemmen op de ritmes van de natuur en merkte dat mijn hooggevoelige zenuwstelsel hier extreem veel baat bij had. Na ook de vele lagen van zware energie los te hebben gelaten, schoot mijn energie-level weer omhoog en opende de poort naar mijn spirituele gaven en zielsmissie zich.

Eén van de dingen die mij dagelijks bezig houdt is de invloed van de maan. Als kind was ik altijd al gefascineerd door de maan. Geïntrigeerd door het gevoel dat de maan mij altijd heeft gegeven, ben ik me steeds meer gaan verdiepen in het afstemmen op de energie van de maan. Daarnaast ben ik nu bijna negen jaar bezig met maan-manifestatie. De maan draagt een magische vrouwelijke energie met zich mee. Door je op deze energie af te stemmen, kom je in contact met de goddelijke vonk in jezelf. Daarbij versterkt het je helende gaven, je intuïtie en je magnetische kracht.

Tevens heb ik de afgelopen drie jaar veel met Mama Cacao gewerkt, mijn favoriete plantmedicijn. Ik leerde mijn sjamanistische roots kennen, kwam dichterbij mijn innerlijke, vrouwelijke kracht en ging resoneren met een hogere energieflow. Het is nu mogelijk om een 1:1 ” Cacao Ceremonie“, “Cacao Healing” of “Trauma Release Sessie” te boeken bij mij in mijn tempel/atelier in Assendelft, zodat jij dit ook kunt ervaren.

In mijn blog en op social media schrijf ik voornamelijk content over sjamanisme, maanenergie, mijn eigen spirituele pad en andere onderwerpen gerelateerd aan de vrouwelijke kracht. De maan en ons innerlijk licht geven ons de mogelijkheid om meer positieve synchroniciteit, groei en gelukzaligheid te ervaren.

Naast schrijven, het beoefenen van spiritualiteit in mijn dagelijks leven, en het faciliteren van healing ceremonies en sessies, ben ik ook veel bezig met sieraden maken, tekenen, schilderen en natuurlijke cosmetica maken. In mijn online shop vind je binnenkort organic en natuurlijke, home-made remedies voor de vrouwelijke gezondheid en hier bestel je nu ook mijn zelfgemaakte oorbellen om je innerlijke godin nog meer te laten stralen. Hou mijn Instagram in de gaten voor acties en kortingen.

Mijn doel is om je te laten ervaren dat het afpellen van oude energielagen en een diepe verbinding met de natuur, de kosmos en ons innerlijke Licht het gevoel van gelukzaligheid in onszelf enorm vergroot. Je komt meer in je kracht te staan waardoor je makkelijker doelen bereikt. Wil je ook meer van het leven kunnen genieten, met de flow van natuurlijke magie vibreren en leren hoe je een magneet voor overvloed kunt zijn?

Ik hoop op een bijzondere ontmoeting!

Warme groet,

Preshanna, medicijn vrouw

Preshanna