‘Raise Your Vibe’ Support

Wil je leren hoe je je eigen trillingsfrequentie verhoogd? Abonneer je dan op mijn nieuwe whatsapp dienst ‘Raise Your Vibe’ Support. Elke ma, di, wo en do, ontvang je een liefdevolle check-in. Verder ga ik in op jouw hulpvraag en krijg je diepgaande spirituele support om je trillingsfrequentie te verhogen, zodat je meer welzijn en voldoening in je leven kunt ervaren.

Richtlijnen
  1. Ik beantwoord berichten op alleen maandag, dinsdag en donderdag tussen 10.00 en 15.00 uur, en op woensdag tussen 9.00 en 12.00 uur.
  2. Berichten worden niet altijd direct beantwoord. Het kan zijn dat ik met andere werkzaamheden ben of lekker aan het genieten ben van mijn gezinnetje, en je daardoor wat later een reactie krijgt. Wel worden berichten altijd tijdens de hierboven benoemde tijden beantwoord. In uitzonderlijke gevallen zullen berichten later dan de bovenbenoemde tijden, bijvoorbeeld bij ziekte.
  3. Ik neem momenteel max. 3 cliĆ«nten aan voor ‘Raise Your Vibe’ Support. Het kan dus zijn dat je op de wachtlijst komt te staan.
  4. Een intake is verplicht. Deze krijg je toegestuurd via een link.
  5. De ‘Raise Your Vibe’ Support gaat van start als de factuur betaald is. Dit is 22 euro per week.
  6. Bij continue late betalingen, wordt deze dienst stopgezet.
  7. Mijn werkwijze is altijd liefdevol en empathisch. Als ik merk dat dit verkeerd ontvangen wordt, of dat hier oneerlijk mee wordt omgegaan, dan wordt de dienst per direct stopgezet.
  8. Het is niet mogelijk om te bellen in plaats van berichten uitwisselen.
Raise your vibe